Feriehusudlejernes Brancheforening har fået ny formand

Mandag, april 30, 2018

Flemming Toft Andersen ny formand i Feriehusudlejernes Brancheforening

Feriepartner sætter sig i spidsen for Feriehusudlejernes Brancheforening med adm. direktør Flemming Toft Andersen, der overtager formandsstafetten efter Jan Haapanen fra Novasol-Dansommer.

Feriehusudlejernes Brancheforening havde den 24. april 2018 generalforsamling på Børsen i København med deltagelse af erhvervsminister Brian Mikkelsen, DF’s partileder Kristian Thulesen Dahl, folketingsmedlemmer og borgmestre. På dagen glædede man sig over rekord i 2017 med 19,2 millioner overnatninger i lejede feriehuse. 

Flemming Toft Andersen har været i feriehusbranchen i over 25 år, først i DanCenter, hvor han var adm. direktør, og de seneste 12 år som adm. direktør i Feriepartner Danmark. Feriepartner er et kædesamarbejde af 27 lokale feriehusudlejningsbureauer, der tilsammen repræsenterer over 6.000 feriehuse til udlejning fordelt over hele Danmark.

Flemming Toft Andersen glæder sig over politikernes store forståelse for, hvor mange tusinde job turismen i feriehuse skaber, og at det er gået op for politikerne, at for eksempel de to vestjyske kommuner Varde og Ringkøbing-Skjern tilsammen har flere turist-overnatninger end København.

Flemming Toft Andersen ser meget frem til en forhøjelse af det skattefrie bundfradrag for sommerhusudlejere, som regeringen og Dansk Folkeparti er enige om, så flere danskere får lyst til at udleje deres sommerhuse til turister. Også energiafgifterne var på dagsordenen med en forventning om, at man husker lettelser for sommerhuse i regeringens energiudspil, der præsenteres torsdag i denne uge.

Jan Haapanen fra Novasol-Dansommer, der har givet formandsstafetten videre, fortsætter i bestyrelsen for Feriehusudlejernes Brancheforening, der også har bestyrelsesmedlemmer fra DanCenter, Sol og Strand, Lalandia, BornholmTours, Danibo og Esmark.


Yderligere information: Direktør Carlos Villaro Lassen, 31101090.

Del denne side