Pernille Lydolph

Direktørskifte i Feriehusudlejernes Brancheforening

13.10.2023
Foto: Justine Høgh

Pia Loft stopper som direktør i Feriehusudlejernes Brancheforening ved udgangen af 2023.

Pernille Lydolph starter som ny direktør 1. januar 2024. Pernille Lydolph kommer fra en stilling som direktør for Destination Bornholm.

Pia Loft stopper som direktør i Feriehusudlejernes Brancheforening ved udgangen af 2023. Pernille Lydolph starter som ny direktør 1. januar 2024.

Direktør Pia Loft har efter godt 2 års virke valgt at takke ja til en attraktiv stilling hos Velux med start 1. januar 2024.

”Jeg har valgt at takke ja til et job hos min tidligere arbejdsgiver VELUX, der ledte efter en profil som min til at stå i spidsen for deres arbejde med EU’s regler og standarder for det indre marked, herunder arbejdet inden for bæredygtighed i byggeriet. Det er vigtigt for mig at understrege, at det ikke har været et fravalg af turismen, men et tilvalg af et spændende job. Jeg glæder mig til at starte i det nye job, men kommer selvfølgelig til at savne den energi, som kendetegner turismebranchen med masser af ildsjæle og engagerede aktører”, siger Pia Loft.

”Jeg er stolt af, at vi i feriehusbranchen har taget skridtet hen mod en mærkningsordning for energiforbedrede feriehuse – et første skridt på den vigtige vej hen mod at sikre det nationale mål om bæredygtige overnatninger i 2030. Det arbejde kommer jeg til at følge med stor interesse.”

Pia Loft afløses som direktør af Pernille Lydolph, der kommer fra en stilling som direktør for Destination Bornholm, hvor hun også er formand for Danske Destinationer, bestyrelsesmedlem i Dansk Kyst- og Naturturisme samt medlem i Det Nationale Turismeforum.

”Vi er kede af at måtte sige farvel til Pia, der i sine 2 år for foreningen har ydet en kæmpe indsats for at sikre vores interesser. Vi er derfor også glade for at have fundet den helt rette afløser for Pia. Pernille

Lydolph har et solidt kendskab til dansk turisme og nyder stor respekt blandt vores politiske interessenter og har et stærkt netværk – i Folketinget, kommuner, blandt embedsværket og vores samarbejdspartnere i dansk turisme. Vi glæder os meget til det kommende samarbejde”, siger Per Dam, formand for Feriehusudlejernes Brancheforening.

Pernille Lydolph ser frem til de nye udfordringer efter 11 års succesfuld indsats i Destination Bornholm og de senere år også som formand for Danske Destinationer:

”Jeg er glad og stolt over, hvor langt vi er nået i Destination Bornholm med arbejdet for ikke kun at tiltrække flere gæster, men også med at udbrede perioden med gæstebesøg. Dertil kommer, at vi netop har lagt en ny strategi for de kommende år, og dermed står Bornholm et godt og solidt sted. Udfordringen som direktør for Feriehusudlejernes Brancheforening kommer derfor også på det helt rigtige tidspunkt for mig. Jeg glæder mig til at kaste mig ind i kampen for at sikre et energiforbedringsfradrag for feriehusejere, der gør en indsats for at sikre et lavere energiforbrug i husene. Og jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde med nuværende og nye partnere i arbejdet for at sikre en bæredygtig fremgang for dansk turisme.”


Kontakt for yderligere kommentarer:

Direktør Pia Loft, Feriehusudlejernes Brancheforening 51 19 35 44

Formand Per Dam, 20 75 07 82

Direktør Pernille Lydolph, Destination Bornholm 24 27 10 04