Gå til indhold

Ny direktør i Feriehusudlejernes Brancheforening

20.1.2022

Feriehusudlejernes Brancheforening har ansat ny direktør pr. 1. februar 2022

Feriehusudlejernes Brancheforening har ansat Pia Loft som ny direktør. Hun kommer fra en stilling som Director Global Public Affairs hos Velux og har tidligere været kontorchef i Erhvervs- og Vækstministeriet med ansvar for turisme, markedsføring af Danmark og danske styrkepositioner samt CSR. Pia Loft var inden da i en lang periode ansat i Rederiet A.P. Møller med ansvar for politisk interessevaretagelse. Det er således en alsidig og meget kompetent direktør, der nu kommer til at stå i spidsen for Feriehusudlejernes Brancheforening. Pia Loft er 53 år og cand.jur.

I en kommentar siger den kommende direktør Pia Loft: "Det er faktisk lidt af et drømmejob, som jeg her har fået. Jeg har gennem en række år fulgt udviklingen i feriehusudlejningen, og det er imponerende, hvad denne branche har udlevet. Det er blevet Danmarks største overnatningsform med omkring 22 mio. overnatninger. Jeg glæder mig til at sætte mit præg på udviklingen, hvor ikke mindst bæredygtighed i de kommende år vil få en meget central placering. Vores mange loyale danske og tyske gæster efterspørger i stigende grad bæredygtige ferier, og det skal vi give dem mulighed for at opleve."

Formand for Feriehusudlejernes Brancheforening, direktør Kim Holmsted, DanCenter, siger om ansættelsen af den nye direktør: "Med Pia Loft har vi fået en direktør, der kan fortsætte med at holde udlejning af feriehuse højt på dagsordenen på Christiansborg og i de relevante ministerier. Det er vigtigt. Vi er et stort erhverv, der direkte og afledt giver fuldtidsbeskæftigelse til mere end 25.000. Det forpligter, og det, er vi sikre på, at Pia Loft vil være den rette til at stå i spidsen for."

 

Yderligere kommentarer kan fås ved henvendelse til:

Pia Loft – 51 19 35 44

Kim Holmsted – 25 27 80 70

Pia Loft

Foto:FB

Del dine oplevelser: